Comodo SSL

Εκτόξευσε τις πιθανότητες για την συγγραφική σου επιτυχία

Το λευκό μελάνι, όπως εύκολα μπορείς να καταλάβεις, είναι το αντίθετο του συμβατικού σκούρου μελανιού γραφής.
Με αυτή την αντίθεση παραλληλίζεται και η αντίθεση στη φιλοσοφία μεταξύ των Εκδόσεων “Λευκό Μελάνι” και των άλλων εκδοτικών οίκων.

Στις εκδόσεις “Λευκό Μελάνι”, η αλληλεγγύη, η συνεργατικότητα και η αλληλοϋποστήριξη μεταξύ των συγγραφέων μας είναι κάτι περισσότερο από “core value”. Είναι η βάση πάνω στην οποία θα στηριχθεί και θα χτιστεί η επιτυχία όλων όσων ανήκουν σε αυτή την μεγάλη οικογένεια που ελπίζουμε να δημιουργηθεί!

 

Στην συμβατική έκδοση -ακόμα και σε άλλους αναφερόμενους ως τύπους αυτοεκδόσεων- ο συγγραφέας είναι μόνος, απέναντι σε έναν εκδοτικό οίκο 10, 100, ακόμα και χιλιάδων εργαζομένων του. Και παραμένει μόνος, μετά από σύντομο χρονικό διάστημα από την έκδοση, αγνοώντας ακόμα και την ύπαρξη ή μη των πωλήσεων του βιβλίου τους, συχνά για πολύ καιρό. Η εμπορικότητα είναι το “core value” για την επιλογή του συγγραφέα, και δεν χωρά τίποτα λιγότερο μέσα στη φιλοσοφία αυτών των επιχειρηματικών “κολοσσών”.
Και δεν μπορούν να κάνουν και αλλιώς, όταν βασίζονται στα χέρια και τη δουλειά τόσων πολλών ανθρώπων. Οι απαιτήσεις για τζίρους είναι εξαιρετικά υψηλές, και, λογικό και επόμενο, να υπάρχει συστηματική και ενδελεχής “βαθιά ματιά” στο περιεχόμενο του νεο-αφιχθέντος συγγράμματός, αλλά επίσης -ίσως και κυριότερα- στο προφίλ και την πλατφόρμα του συγγραφέα…

Στις Εκδόσεις “Λευκό Μελάνι”, έχουμε ως Αποστολή:

Την ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

> Ο πνευματικός δημιουργός, πρέπει να είναι και ο δικαιούχος του μεγαλύτερου ποσοστού από το κέρδος των πωλήσεων του/των έργων του, καθώς και ο ιδιοκτήτης των πνευματικών και εμπορικών δικαιωμάτων των έργων του, ανεξάρτητα του τρόπου δημοσίευσής τους (είτε με εκδότη, είτε με αυτοέκδοση).

> Οι συγγραφείς, χρειάζονται μία ασφαλή “στέγη” με συλλογικό πνεύμα, αλληλοβοήθεια, υποστήριξη, τεχνογνωσία και αξιοπιστία.

> Το ευρύ αναγνωστικό κοινό, δικαιούται μεγαλύτερο φάσμα επιλογών, εμπορικών ή μη βιβλίων/συγγραφέων, χωρίς καμία λογοκρισία τρίτων.

> Το αναγνωστικό κοινό -παρότι απαρτίζεται από “κοινούς θνητούς”- διαθέτει την ικανότητα και τη νοημοσύνη ώστε να μπορεί να κάνει κριτική και αξιολόγηση της ποιότητας των βιβλίων. ΔΕΝ απαιτείται -για να θεωρηθεί έγκυρη και αξιόπιστη- να γίνεται από επιλεγμένους (μεροληπτικά) κριτές, με βάση υποκειμενικά κριτήρια επιλογής τους από τον/τους εκδότες!!!

Style switcher RESET
Body styles
Color settings
Link color
Menu color
User color
Background pattern
Background image