Comodo SSL

Εξοικονόμησε Χρήμα, Χρόνο και Κόπο

Το να κερδίσεις χρήματα μέσα από το διαδίκτυο είναι ίσως “τέχνη”. Σίγουρα, είναι κάτι που δεν μπορεί να το καταφέρει επιτυχώς ο οποιοσδήποτε. Το  Affiliate Marketing όμως μπορεί να το εφαρμόσει ο καθένας με σοβαρές πιθανότητες επιτυχίας!?!

Συνδυάζοντας το παραδοσιακό φυσικό και διαδικτυακό εμπόριο και προώθηση των βιβλίων με το Affiliate Marketing, οι συγγραφείς που θα επιλέξουν να συνεργαστούν για τις αυτοεκδόσεις τους με τις Εκδόσεις “Λευκό Μελάνι” αλλά ακόμα και αυτοί που δεν είναι συνεργαζόμενοι συγγραφείς με τις εκδόσεις μας– θα έχουν τη δυνατότητα να αποκομίζουν κέρδη, και από τις πωλήσεις των δικών τους βιβλίων, αλλά και από πωλήσεις βιβλίων άλλων συγγραφέων μας, ακόμα και άνθρωποι που δεν διαθέτουν καν δικό τους βιβλίο, αλλά γνωρίζουν και προωθούν φίλους ή γνωστούς τους συγγραφείς!

Δεν είναι απίθανο???

Εξοικονόμησε Χρήμα, Χρόνο και Κόπο.
 

Οι εκδόσεις «Λευκό Μελάνι», για περιορισμένο χρόνο, σου προσφέρουν την ευκαιρία να ξεκινήσεις την αυτοέκδοσή σου με το μικρότερο δυνατό κόστος των βασικών διεργασιών που απαιτούνται στον δρόμο της δημιουργίας του ψηφιακού ή του έντυπου βιβλίου σου, στην προώθηση του έργου σου, αλλά και στην συγγραφική σου παρουσία και «πλατφόρμα».

Style switcher RESET
Body styles
Color settings
Link color
Menu color
User color
Background pattern
Background image