Comodo SSL

Εντόπισε τις καλύτερες μεθόδους για την αυτοέκδοσή σου

Η Αυτοέκδοση, παρά του ότι είναι παρεξηγημένη έννοια, είναι κοινώς ομολογουμένως η επιτομή της ελευθερίας στο πεδίο των εκδόσεων βιβλίων.

Εδώ και χρόνια, το blog “Διαδικτυακή Αυτοέκδοση” έχει προσφέρει την ευκαιρία σε πολλούς συγγραφείς (ιδιαίτερα στους νέους συγγραφείς) να δημοσιεύσουν το/τα έργα τους στο Ελληνικό αλλά και στο παγκόσμιο αναγνωστικό κοινό, μαθαίνοντας για μεθόδους και χρήσιμα εργαλεία απαραίτητα στο ξεκίνημα του κάθε αυτοεκδότη, και μάλιστα ΔΩΡΕΑΝ!

Οι βιντεο-οδηγοί και τα άρθρα του blog κατάφεραν να βοηθήσουν σημαντικά όσους συγγραφείς αποφάσισαν να πάρουν τη μοίρα και την τύχη των βιβλίων τους στα χέρια τους και κατευθύνθηκαν προς την μέθοδο της αυτοέκδοσης. Αρκετοί, κατάφεραν να εμπορευθούν επιτυχημένα τα προϊόντα/βιβλία τους, κάποιοι άλλοι, δεν αφιέρωσαν τον απαιτούμενο χρόνο και κόπο να ασχοληθούν με την προώθηση των αυτοεκδόσεών τους.

Μέσα από αυτό το πρίσμα, και με σκεπτικό πάντοτε την επιτυχία του κάθε λογοτέχνη/συγγραφέα στον αυτοεκδοτικό στίβο, δημιουργήθηκαν οι Εκδόσεις “Λευκό Μελάνι”. Το συχνό εμπόδιο της έλλειψης δυνατότητας ευρείας εμπορίας του/των βιβλίων των περισσοτέρων αυτοεκδοτών –που δεν είναι άλλο από την δυνατότητα πώλησης των βιβλίων τους και μέσω φυσικών βιβλιοπωλείων– το Λευκό Μελάνι ευελπιστεί να βοηθήσει σημαντικά στην υπερπήδησή του!

Ακόμα όμως και για συγγραφείς που θέλουν απλά ένα ακόμα “σπιτικό” για να φιλοξενήσει το αυτοεκδομένο έργο τους δίνοντάς του ένα ακόμα βήμα προβολής του, οι Εκδόσεις “Λευκό Μελάνι” έχουν ανοιχτή την αγκαλιά τους και για αυτούς, χωρίς κανένα κόστος!

Για τους συγγραφείς που επιλέξουν να συνεργαστούν για την αυτοέκδοσή τους με τις Εκδόσεις “Λευκό Μελάνι”, οι επιλογές τους είναι πολλές…

Χρήσιμοι σύνδεσμοι:

Style switcher RESET
Body styles
Color settings
Link color
Menu color
User color
Background pattern
Background image