Comodo SSL

Ζανιδάκη Άννα

Άννα ΖανιδάκηΚατάγομαι από τη λατρεμένη μου Καβάλα.

Από μικρή άφηνα τις σκέψεις μου ,πάνω σε ένα μικρό ή μεγάλο χαρτί.

Έχω πάρει μέρος σε διάφορους Λογοτεχνικούς Διαγωνισμούς,και έχω λάβει 6 επαίνους καθώς και διάφορες συμμετοχές σε Ανθολογίες,ετησίας ημερολόγια ,η με ποιήματα είτε διηγήματα ,με τα οποία είχα πάρει μέρος και διακρίθηκαν ή με απλή μόνο συμμετοχή.

Εχω την τιμή και τη χαρά να γράφω σε διάφορους διαδικτυακούς τόπους,όπου αφορούν το Λογοτεχνικό χώρο και ότι μπορεί να συμπεριλάβει αυτός,

Στο βιβλίο.net .google plus δημιουργώντας κοινότητα και σελίδα,όπου ακουμπώ με σεβασμό ,δέος και ευγνωμοσύνη,τις ιδέες μου ,σε όσους κι όσες αφιερώνουν απ τον πολύτιμο χρόνο τους,διαβάζοντας τη γραφή μου,ποιήματα,διηγήματα,παραμύθια,δοκίμια ,και τώρα τελευταία διάφορα άρθρα ,αναφερόμενα σε θέματα Ψυχολογίας,Κοινωνιολογίας,μέσα από τη δική μου ματιά ,σκοπιά και οπτική αναφερόμενη γωνία,ποτέ παρακάπτοντας τις Επιστήμες που χουν άμεση σχέση μ αυτά ,μια απλή ανάλυση,κατάθεση των πιστεύω μου.

Στην Ξάνθη έχω δραστηριοποιηθεί και ενασχολούμαι με διάφορους Πολιτιστικούς Φορείς,άμεσα συνδεδεμένους με γραφή,αυτογνωσία,μουσική,μα με κύριο στόχο τη συμβολή μου ,ένα μικρό και από μένα λιθαράκι,μαζί με τους τεράστιους σε γνώση ,μόρφωση και κοινωνική προσφορά ατόμων,που απαρτίζουν αυτούς.

Θέτοντας τη συμβολή μου,ελάχιστη,μηδαμινή,στο οικοδόμημα που λέγεται Πολιτισμός ,

Κυρίως το μόνο που έχω στόχο και αυτοσκοπό ,τολμώ να πω,είναι να εγείρω τον εφησυχασμό μας και να αφυπνίσω τις σκέψεις μας τις βουλές και τις συμβουλές μας,για ένα καλύτερο κόσμο ,για ένα καλύτερο αύριο,μακριά από καταθλιπτικές φιγούρες,απομονωμένες στον εαυτό τους και στα δικά τους απόρθητα κάστρα.

Έχω ήδη εκδώσει την 1η μου ποιητική συλλογή, Ακριβοθώρητη,όπως είναι για μένα και οι φίλοι και οι φίλες που έχω και συμπεριλαμβάνονται κοντά μου ,ακόμα και εκείνοι που κάποια στιγμή θα αποκτήσω στο μέλλον,καθώς δίνω μεγάλη βαρύτητα στην αληθινή και αμερόληπτη φιλία.χωρίς επιδιώξεις και αλληλομαχαιρώματα,πριν  ένα χρόνο και τώρα έχει τεθεί προς ανάθεση ,η αυτοέκδοση του 1ου μου μυθιστορήματος.

Ολα τα είδη γραφής που αξιώθηκα να ασχοληθώ και να φέρω πιστεύω εις πέρας,περιμένουν εναγώνια και καρτερικά συνάμα ,να συμπεριληφθούν,στις νέες μου ποιητικές συλλογές ,στα νέα μου δημιουργήματα,με δέος ,συγκίνηση και αγωνία,καθώς και με πίστη και ολοφάνερη μέγιστη ευθύνη,απέναντι σε όσους αγκάλιασαν το όνειρό μου,που δεν έπαψα να το κυνηγάω,από τη στιγμή που ξεκλείδωσε το χρονοντούλαπο των απωθημένων μου,των επαναπαυόμενων θέλω μου.

www.annazanidaki.gr

 

Έπαινοι.

1.Στον Παγκόσμιο Διαγωνισμό του Καβάφη το 2015 ,με τίτλο Ο ΤΡΑΜΠΟΥΚΙΣΜΟΣ,ποιητική συλλογή.

2.Στον 10ο και

3 Σ τον 11ο Διαγωνισμό ποίησης και διηγήματος,από το ΙΔΕΟΠΝΟΟΝ,μέσω της Αρετής Γκιωνάκη και του Νίκου Δεληγιάννη.σε διάστημα ενός χρόνου διαφορά.

4.Σε ποίημα και

5.Σε δοκίμιο,στον ίδιο Διαγωνισμό από τον ΕΠΟΚ 2015 μέσω του Προέδρου του,Κυρίου Ηρακλή Ζαχαριάδη.

6.1η Διάκριςη από τη συμμετοχή μου στο Διαγωνιςμό της unesco ομίλου Κεφαλληνίας και Ιθάκης,για το ομότιτλο ποίημα ,Ωδή στο Σολωμό.

Εμφάνιση του μοναδικού αποτελέσματος

Μετάβαση στο περιεχόμενο